Wednesday 20 May 2015

Duffy er den beste mamma i hele verden!

Da er vi så å glade for å fortelle at Duffy er blitt mamma til tre jenter og tre gutter. Fødselen symptomer startet natt til søndag. Fødselen starter 16.45 (20 05 2015). Sistemann ble født kl 22.15. Det var ikke en lang fødsel. Duffy var fantastisk og er den beste mamma i hele verden. :)









E-mail: goldenedenfamily@gmail.com
Tlf. Nawojka 411 712 16 eller Laila Otterstad 932 460 09

Tuesday 12 May 2015

Velkommen til vår nettside Duffy, Nawojka Anna og Tomas

Vi er polske, men i de siste 11 årene har vi vært mye i Norge og har blitt veldig glade i landet. Vi har reist mye mellom Polen og Norge disse årene, og i 2012 bestemte vi oss for at det er Norge som er landet vårt. Min utdanning er journalist, og min samboer Thomas er jurist.

Takket være den tillit som Laila Otterstad ved kennel Vestafjells og Jarle Koldal ved Jakos viste meg i 2009, var jeg så heldig at jeg fikk kjøpe valp hos dem. Duffy's far var norsk champion (Eddie).

Duffy er en veldig glad og tillitsfull hund. Hun er mild, intelligent og lærer fort nye ting. Hun er og veldig familievennlig. Pga hennes gode karakter og bakgrunn ønsket vi at hun skulle få valper en gang.

Men, det viktigste for oss er at vi elsker henne, og hun er en stor del av livet vårt. Hun er veldig spesiell og hun vekker beundring og hos folk som ikke kjenner henne. Vi har fått mange kommentarer på at vi burde få valper på henne.

Det var ingen lett avgjørelse for oss å ta om vi skulle få valper siden vi ikke er profesjonelle, men vi har hele tiden hatt tett kontakt med dyrlege og 3 anerkjente goldenoppdrettere. 2 her i Norge og 1 i Polen. Den polske med 20 års erfaring. Vi har hatt planer om valper i ca 4 år, og vi har gjort mange og grundige forberedelser i forkant. Vi har gjort mange undersøkelser og hun er godt trent.

De siste 9 mnd.har Duffy fått en spesielt næringsrik diett bl.a. med ekstra vitaminer.
Pga at det var viktig at hun var i sitt livs form ved parring og svangerskap har hun hatt ekstra trening de siste 9 mnd. Ca 8 km x 4 pr uke.

Så var det viktig å finne den rette mannen til Duffy. ;)


E-mail: goldenedenfamily@gmail.com
Tlf. Nawojka 411 712 16 eller Laila Otterstad 932 460 09


Monday 11 May 2015

Hei. Tusen takk for interessen for Golden Eden Family

Valpene kommer ca 18-20. mai, og i ukene fram til 15.juli skal vi sosialisere dem, og ta oss av dem på beste måte.

Hvis du/dere er interesserte så setter vi dere på liste, og vi gir dere løpende informasjon om kjønn o.l.i tiden framover. Dere er hjertelig velkommen på besøk etter 3 uker.

Det er veldig viktig for oss at valpene kommer til best mulige hjem, og vi ønsker derfor at dere gir oss litt informasjon om dere selv, som jobb, familie, fritidsaktiviteter, interesser o.l.

Det er viktig å huske på at en Golden Retriever kan leve ca 12 år, og at det på mange måter blir som å få et ekstra familiemedlem. Den vokser opp, trenger stell og trim både i fint og dårlig vær. Den kan bli syk, den spiser på sko mm og dere må ha noen som kan passe den hvis dere skal reise på ferie o.l. uten den.

Det er ønskelig for oss å holde kontakten med dere etter overtakelsen og vi vil være behjelpelig med det som behøves.

Hilsen
Nawojka Anna, Tomas og Duffy

E-mail: goldenedenfamily@gmail.com
Tlf. Nawojka 411 712 16 eller Laila Otterstad 932 460 09

Sunday 10 May 2015

En superspennende kombinasjon jeg gleder meg masse til!



Etter mye grubling og letniego falt valget av partner til Duffy på en vakker hannhund fra kennel Vestafjell's. Hjertelig takk til Laila Otterstad for det, Magdalena Chmielewska og Agata Kubska fra kennel Adsum for deres hjelp.

Benjamin er en sterk, ung hannhund, noe som passer bra til Duffy som er ganske stor. Benjamin far er Emil (Ch.Jako's Nordic Charm). Han ble BIR på CRUFT's som den første ikke engelskfødte Golden.

Duffy har selv CK på utstilling, og hun er meget velbygd med pent hode og hals. Hun har flotte vinkler, super overlinje og et svært flott pigment.

Duffy og Benjamin er fri for HD. Duffy har blitt testet av den beste kardiologen i Polen, "Cardiologi Screening Examination Findings", og er helt frisk.

Hun er veldig arbeidsom, så her vil det sannsynligvis komme valper som vil være lett å drive hundeaktiviteter med. Duffy er i tillegg veldig barnevennig, myk og lett å ha med å gjøre. Hun bor til daglig i en familie med en katt. Duffy og valpene vil bo inne i huset med oss, og vil derfor bli veldig godt sosialisert.

Valpen ventes født 20. 05. 2015. Vi søker etter dem de beste hjem!

Virker dette interessant for deg? Ring for en hundeprat. 


E-mail: goldenedenfamily@gmail.com
Tlf. Nawojka 411 712 16 eller Laila Otterstad 932 460 09

Hjarte Takk for alle hjelp til Jarle Koldal og Vibeke Rossland Olsen fra „Duffy Familie Kennel Jako's”!